10:30

Värnamo Södra FF 1

Referat: Östers IF - Värnamo Södra FF 9-1 (0-1)

1-0 i halvlek blev 1-9...

Efter en helt osannolik utveckling åkte vi på vår största förlust i historien i en match med två halvlekar som var så långt ifrån varandra man kan komma.

Trots en mycket olycklig inledning med skada på och byte för Julle H redan efter åtta minuter gör vi en mycket bra första halvlek och tar rättvist ledningen med 1-0 genom Tim efter förarbete av Carl och Isac.

Med två minuter kvar av första skadar sig också Joel och tvingas utgå. På bänken satt redan våra andra två mittbackar Julle H och Rasmus som skadade sig förra veckan. Trots allt gick vi in i andra halvlek med en tro på att kunna kämpa oss igenom den och kunna få med oss ett bra resultat.

Men efter två Östermål på fyra minuter och fem på 18 så var det inte lätt för våra kämpar att hålla huvudet högt utan vi faller igenom helt och pustade ut när domaren äntligen blåste av matchen.

Vi bryter ihop och kommer igen, det är sådant här som testar både karaktärer och laganda och vi är övertygade om att vi har massor av det i vår goa grupp.

Nu tränar vi på Norregård på lördag morgon kl. 10 och förhoppningsvis kan mer naturgräs och mindre konstgräs göra gott för alla slitna baksidor.